Wanddecoratie
Onze wanddecoratie kan worden voorzien van ieder gewenste print tot een hoogte van 300 cm. Het kleedt uw ruimte en zorgt voor sfeer. Flexyle is een moderne en luchtige oplossing om uw wand te decoreren.
Winkelinrichting
Met onze ledframes met geprint doek trekken wij de aandacht van uw klanten. Tevens dienen deze ledframes als lichtbron in uw winkel. Flextyle is een betaalbare manier om de aandacht van uw klanten te trekken.
Scheidingswanden
Wilt u flexibel een ruimte kunnen indelen en geluid isoleren, dan biedt Flextyle hiervoor een sfeervolle oplossing. Flextyle is een mooie en effectieve manier om de ruimtes te scheiden en geluid te isoleren.
Bewegwijzering
Wilt u uw klanten op een effectieve manier naar de juiste plek in uw bedrjf leiden dan bieden wij hiervoor de oplossing. Onze zuilen met ledverlichting trekken de aandacht. Flextyle is een effectieve oplossing voor bewegwijzering.
Standbouw
Flextyle biedt een heel elegante oplossing om uw stand aan te kleden en de aandacht te vestigen op uw stand en product. Flextyle is attractief, licht en flexibel.